30 April 2019   | 0
events

IoT – Uw wereld vanuit een nieuw perspectief

IoT – Uw wereld vanuit een nieuw perspectief

‘Internet of Things’ en ‘IoT’: termen die je vandaag de dag veel hoort. Maar wat is het eigenlijk? Welke mogelijkheden biedt IoT uw organisatie? Wat is de status van IoT op dit moment en wat heeft u nodig voor het succesvol inzetten van IoT binnen uw organisatie?

CSN Groep en Fujitsu organiseren op dinsdag 21 mei om 14.30 uur een informatiesessie waarbij we ingaan op bovenstaande vragen. U doet inspiratie op aan de hand van diverse praktijk cases en voorbeeldtoepassingen. De sprekers informeren u over de benodigde ingrediënten voor een succesvolle IoT implementatie en innovaties op het gebied van draadloze netwerken, sensoren en data analyse toepassingen. Wij verwachten u te verrassen met de vele mogelijkheden en innovaties op IoT gebied!

Wij nodigen u van harte uit voor deze inspirerende middag en ontmoeten u graag op 21 mei. U kunt uw plek voor dit event reserveren door u hier te registreren.

Programma

Erik van der Ven van CSN Groep vertelt u over de historie van IoT. De eerste toepassing van IoT zag het levenslicht veel eerder dan uw waarschijnlijk zult denken.

Daarna laat Erik u samen met Ron Klaas van Fujitsu aan de hand van diverse voorbeeld toepassingen zien wat u kunt doen met IoT in uw markt.

Vervolgens zet Julien Moorrees van Fujitsu uiteen op welke wijze de vertaalslag kan worden gemaakt van Business Case naar een succesvol IoT project.

En last but not least geeft Dennis van Doorn van Fujitsu Components u een overzicht van de onderdelen die u nodig heeft voor het samenstellen van een IoT oplossing.

De middag wordt afgesloten met een walking dinner waarbij u in de gelegenheid bent om onder het genot van een hapje en een drank je na te praten met de sprekers en andere gasten.

Datum: 
21 mei 2019 

Tijd: 
14.30u 

Locatie: 
Fujitsu Nederland
Het Kwadrant 1
3606 AZ Maarssen

Reserveer uw plek