03 December 2012   | 0
2012

Wat u moet weten over cloud voor u overstapt

Wat u moet weten over cloud voor u overstapt

Wat zijn nu precies de voordelen van cloud en welke typen bestaan er. Wij zetten de feiten voor u op een rij.

Cloud is een oplossing die u helpt om veel sneller en makkelijker te reageren op marktsituaties omdat het een schaalbare oplossing is. Bovendien deelt u de omgeving – tenzij u anders wenst – met andere gebruikers waardoor de kosten aantrekkelijk worden.

Cloud volgens Fujitsu

Er wordt veel gepraat en geschreven over ‘cloud’, maar wat is het nu precies in simpele bewoordingen? In deze whitepaper worden verschillende typen cloud uiteengezet en wordt er stilgestaan bij de voordelen, maar ook bij de valkuilen die u tegenkomt als u te snel overstapt op cloud computing.

Download Whitepaper Cloud volgens Fujitsu

Cloud security

Er is één belangrijk en terugkerend thema dat veel CIO’s en hun collega’s hoofdbrekens bezorgt: Is cloud computing veilig? Het eenvoudige antwoord luidt: Ja, als cloud op de juiste manier wordt benaderd, en de juiste beveiligings- en risicomanagement voorzorgsmaatregelen worden genomen. Ondernemingen die al langere tijd bezig zijn met cloud computing geven aan dat beveiliging, hoewel een bijzonder belangrijke overweging, geen drempel vormt voor de adoptie van cloud.

De whitepaper die u hier kunt downloaden geeft u een helder beeld over de complexiteit en valkuilen van cloud security.

Download Whitepaper Cloud security